זה הפרויקט השני שלי עם המשפחה המקסימה הזו. לפני שנתיים הגשמנו יחד את חלומותיהם ושאיפותיהם בתחום חדרי האמבטיה, ולאור ההצלחה אז, בחרנו הפעם, להתמקד יחד בהתאמת החלל הציבורי והמטבח, לחזונם ודרישותיהם, ובכך להגיע למצב שבו ימומש הפוטנציאל של חללים אלו – במלואו.


כדי להקנות לדירה מראה מרווח ומואר, היינו צריכים לעשות שינוי תפיסתי מהותי בתכנון המקורי של הדירה, שינוי שנתן לנו את היכולת להגיע לבית חם ומזמין.
ראשית דבר, פתחנו בהרחבתם של חללי הסלון והמטבח על מנת ליצור נינוחות ומרווח לעבודה ואירוח. לפי צרכי המשפחה, הוספנו פינת עבודה שקטה אך מרכזית שתאפשר מצד אחד עבודה אפקטיבית, אך לא תגרום לאיבוד קשר עם שאר בני הבית. הגדלנו את הפתחים וחידשנו את החלונות וכך הדיירים נהנים מנוף מקסים, כיווני אוויר והרבה אור טבעי.


בנוסף להחלפת אריחים, ויצירת מבואה בכניסה - דאגנו להדגיש את התיחום בין החללים, הרהיטים הוחלפו או חודשו, וכן הוספנו בכל פינה בחללים הציבוריים, מקומות אכסון רבים, מעוצבים ומובנים במרחב, במתכונת נגרות מותאמת אישית.

 

miri.angel1 miri.angel2 miri.angel3 miri.angel4 miri.angel5 miri.angel6 miri.angel7 miri.angel8 miri.angel9 miri.angel10 miri.angel11 miri.angel12 miri.angel13 miri.angel14 miri.angel15 miri.angel16 miri.angel17 miri.angel18 miri.angel19 miri.angel20 miri.angel21 miri.angel22 miri.angel23 miri.angel24