פרויקט שיפוץ ועיצוב-פנים לבית פרטי גדול מימדים הממוקם בישוב אורנית, לפי שאיפותיהם של בני הבית, עוצבו כלל החללים בסגנון קלאסי חם המשולב עם נגיעות כפריות. פתרונות יצירתיים במיוחד ניתנו כחיבורים אקלקטיים מפתיעים בין ניקיון עיצובי מצד אחד לבין חמימות מצד שני.
בעת עבודות הביצוע בפרויקט זה, עשינו שימוש בעבודת נגרות ייחודית ומותאמת אישית, בה נוצלו פינות רבות שנחשבו עד כה, כפינות "מתות" בחלל. שילבנו טקסטורות וחומרים מיוחדים מתוך מטרה להעניק לבית מראה חם ואישי, במקביל להדגשתם של מוטיבים מוארים ואווריריים שהיו חסרים באופי הבית עד כה.

 

miri.ange1 miri.ange2 miri.ange3 miri.ange4 miri.ange5 miri.ange6 miri.ange7 miri.ange8 miri.ange9 miri.ange10 miri.ange11 miri.ange12.5 miri.ange12 miri.ange13 miri.ange14 miri.ange15 miri.ange16 miri.ange17 miri.ange18.5 miri.ange18 miri.ange19 miri.ange20 miri.ange21